Maak je eigen Konijnenhok

Koop een Konijnenhok met Gratis Verzending

Geen Verzendkosten
Er zijn duizenden sites waar je een konijnenhok kunt kopen, maar heb je ook wel eens beter naar de verzendkosten gekeken? Die zijn vaak schrikbarend hoog. Om het konijnenhok per post thuis te krijgen ben je soms zelfs bijna hetzelfde bedrag kwijt als de aankoopprijs van je konijnenhok. En daar zit niemand natuurlijk op te wachten, zeker nu niet, nu de crisis bij iedereen merkbaar wordt.

Er zijn echter ook sites die het zo waarderen dat jij bij hun koopt, dat ze boven een bepaald bedrag de verzendkosten voor hun rekening nemen. Dat is nou eens een goed voorbeeld van slim ondernemen. Ze willen zo graag iets  aan jou verkopen dat ze in ruil bereid zijn de verzendkosten te betalen. Dat is een goede investering want de volgende keer zal je zeker weer op zoek gaan naar gratis verzending. Uiteraard zal je bij kleine dingetjes niet zo snel op de verzendkosten letten, maar juist bij kleine aankoop bedragen tellen de verzendkosten extra zwaar, Een pakje dat niet dor de brievenbus kan kost al gauw meer dan 6,75 aan verzendkosten.

Kun je nagaan wat het kost om een konijnenhok te versturen, want behalve dat het niet door de brievenbus is het natuurlijk ook behoorlijk zwaar en zodra je pakje boven de 10 kilo komt, gaat ook het gewicht doortellen in de verzendkosten. Dus als je vlak in de buurt woont kun je het pakket beter zelf gaan ophalen. Maar wanneer dat niet zo is, moet je al gauw meer dan 20 euro betalen voor de verzending. En dat is heel vervelend, vooral als je er pas achter komt nadat je je bestelling hebt geplaatst. Want vaak moet je heel goed zoeken op de site om vooraf iets over de verzendkosten te weten te komen.

Een tip, als er eigenlijk niet expliciet iets op de homepage van de website staat over verzendkosten, kun je er beter vanuit gaan dat je de volle mep betaald. Ook al bestel je er al veel vaker je tuingereedschap en dieren benodigdheden, er zijn zat ondernemers die geen korting geven aan jou als trouwe klant, omdat hun enige oogmerk winstbejag is. Het loont dan zeker de moeite om verder te kijken. Ondernemers die wél korting geven op de verzendkosten laten dat vaak onmiddellijk weten, want het is een prima verkoopargument.

Let ook goed op de kosten van eventueel terugsturen van het pakket, mocht het je niet bevallen. Officieel is het zo dat het terugsturen van een product dat niet ok is, op rekening van de verkoper gaat. Maar hoewel bij steeds meer bedrijven de verzendkosten geheel of gedeeltelijk voor rekening komen van de leverancier, moet je voor het terugsturen vaak  wel zelf naar het postkantoor of een ander speciaal afhaalpunt en daar krijg je alsnog de rekening gepresenteerd.

Let dus goed op wanneer je online een konijnenhok bestelt. Kijk uiteraard of het konijnenhok degelijk, mooi en ruim genoeg is, maar lees ook de kleine lettertjes en met name, als je het kunt vinden, die de verzendkosten betreffen.

Dus vanaf welk bestedingsbedrag de verzending gratis is of er beperkingen zijn, bijvoorbeeld voor het gewicht en afmetingen. Vaak geldt dat bóven een bepaald aantal kilo’s je toch weer zelf moet gaan bijdragen aan de verzendkosten. Controleer ook of je het konijnenhok terug mag sturen mocht het je niet bevallen. Gratis, wel te verstaan. Daar zal je konijn én jij blij mee zijn!

Bekijk ook

Hoe koop je een goed konijnenhok?

Wanneer je een konijnenhok voor je huisdier wil aanschaffen moet je op een aantal zaken letten. Als eerste is natuurlijk de omvang van belang